5 festivalov, ktoré nesmieš premeškať!

5 festivalov, ktoré nesmieš premeškať!

Letná festivalová sezóna sa pomaly začína! Slniečko, hudba a kamaráti nesmú chýbať. Čo je to najlepšie z letnej sezóny, kde môžež stretnúť iných BlaBlaCaristov?

Beats 4 Love

30. jún – 2. júl 2016, Ostrava, ČR

Najväčší tanečný festival v srdci Európy vám prinesie horúci line-up a mená ako Sigma, Angerfist, SPOR, Beardyman, Mark Knight, Mike Candys a ďalších viac ako 300 účinkujúcich. My tam budeme, tak hoď očkom na www.b4l.cz.

DJ FRESH (UK) (2)

TOPFEST

30. jún – 2. júl 2016, Piešťany, SR

Na najväčšom rockovom festivale vystúpi kapela Europe. Okrem švédskych rockerov môžete počuť aj Rival Sons, Guano Apes, Reckless Love, či český Kabát, ako aj mnohých ďalších. Viac o piešťanskom festivale nájdete tu www.topfest.sk.

DSC_8046 (2)

CampFest

4.-7. august 2016, Kráľova Lehota, SR

Nadšencom kresťanskej hudby zahrajú na začiatku augusta na Kráľovej Lehote britskí indie rockeri Rivers and Robots, hiphoper Faith Child, pastor Graham Kendrick, americkí gospeloví reggae speváci Christafari a mnohí ďalší. Viac informácií nájdeš na www.campfest.sk.

Sziget

10.-17. august 2016, Budapešť, HU

Na najväčšom letnom festivale v centrálnej európe nebude chýbať ani BlaBlaCar! Poďte sa na nás pozrieť v našom BlaBlaStane, kde budeme mať pripravené aktivity pre našich členov! Na festivale zahrá Die Antword, Kaiser Chiefs, Manu Chao La Ventura, David Guetta a Rihanna. Viac info nájdeš na www.szigetfestival.com.

CMDCbO7WoAAhIXx

Hip Hop Kemp

18.-20. august 2016, Hradec Králové, ČR

15 ročník najväčšieho hiphopového festivalu v strednej a východnej Európe uzavrie letnú sezónu s BlaBlaCarom! Koncom augusta vám zahrajú hiphopoví umelci Machinge Gun Kelly, Pete Rock , A-F-R-O a mnohí ďalší. Na festivale budeme aj my, pre viac informácii klikni na www.hiphopkemp.cz

HHK2015_Schneider-46 (2)

Už si si zariadil jazdu na festival? So spolujazdou nielen ušetríš peniaze, ale aj spoznáš ďalších milovníkov letnej festivalovej kultúry!

Poď do toho a nájdi si jazdu!

BlaBlaTím sa teší, až ťa spozná na jednom z týchto parádnych letných festivalov!

PicsArt_06-14-02.26.02

Find out more about

Festivaly

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride