Sweet Lady Lollipop: Z Bratislavy do Viedne BlaBlaCarom na nákupy

Sweet Lady Lollipop: Z Bratislavy do Viedne BlaBlaCarom na nákupy

Slovenská lifestyle blogerka Sweet Lady Lollipop s nami cestovala do Rakúska na nákupy a tu sú jej zážitky so spolujazdou

Začiatkom novembra sa s nami odviezla slovenská lifestyle blogerka Sweet Lady Lollipop do Rakúska a späť na nákupy. Napísala o svojej ceste detailný blog, v ktorom popísala nielen svoje nákupy, ale aj zážitky s BlaBlaCarom.

Piatkové nákupy však neprebiehali ako zvyčajne. Väčšinou sa obaja usadíme do auta ako králi a frčíme osamote. Tentokrát však BlaBlaCar prišiel s nápadom vyskúšať si cestu na nákupy cez ich službu! Pravdu povediac, nikdy mi to nenapadlo, keďže mám v Bratislave sama moje auto a beriem ako samozrejmosť, že nasadnem, naštartujem a cestujem, kam sa mi zachce. Samú ma to však stále stojí nemalé peniaze a niekedy mám pocit, že ten môj chrobák raz „zje“ aj mňa. Službu však už dlhšie poznám a s nadšením ju využívam, keď cestujem domov do Tatier – či už ako vodič alebo spolujazdec. Preto som sa tomuto nápadu veľmi potešila a na nákup sme cestovali cez spolujazdu.
- Sweet Lady Lollipop

Z Ivankinej cesty máme veľkú radosť a dúfame, že jej šetrné nákupy inšpirujú aj teba. Naša spolujazda funguje nielen na Slovensku, ale aj vo väčšine štátov Európy.

15000703-1323714844305877-8266598444901949108-o

Je to skvelý spôsob ako ušetriť a istým spôsobom aj šetriť prírodu. (Viac ľudí v jednom aute = menej zbytočnej škody z viacerých výfukov.) A pokiaľ nemáte vlastné auto, o to jednoduchšie sa dokážete dopraviť tam, kam potrebujete.
- Sweet Lady Lollipop

Pre úplné podrobnosti si pozri jej video o ceste a nechaj sa inšpirovať na spolujazdu s nami.


Ak chceš ušetriť náklady na dopravu a nerád šoféruješ na dlhšie vzdialenosti, odvez sa s vodičmi, ktorí idú rovnakým smerom a podeľ sa s nimi o dopravné náklady. Alebo môžeš ponúknuť voľné miesta v aute.

Vyhľadaj jazdu Ponúkni jazdu

Find out more about

Tipy na výlet

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride