Festival Cestou necestou: 106 prednášok o cestovaní

Festival Cestou necestou: 106 prednášok o cestovaní

Inšpiruj sa na cestovanie s festivalom Cestou necestou

Komunita BlaBlaCaru si vždy zakladala na dôvere a bezpečnom cestovaní. Práve o cestovaní bude 106 prezentácií inšpiratívneho festivalu Cestou necestou, ktorý sa koná od 11. októbra do 22. novembra 2016 v 17 mestách Slovenska a v Brne.

Témou jesenného festivalu je “Nepoznaný svet”. Headlinerom festivalu bude Michal Knitl s novým dokumentom o štyroch mesiacoch v Indonézii a Papue-Novej Guinei. Počas cesty spoznal domorodcov dorozumievajúcich sa pískaním a v pralese spolu odbočili takou skvelou “skratkou”, že museli poldňa intenzívne mačetovať, aby sa vrátili do civilizácie.

wondare-6-smaller

Medzi ďalšie populárne prezentácie patrí pokračovanie Lada svetom a jej nové dobrodružstvá na ceste do Mongolska. Ďalším je Slovák, ktorý vie stopovať lietadlá. V neposlednom rade sa môžeš inšpirovať osem-mesačnou svadobou cestou okolo sveta.

Podrobný program nájdeš na stránkach festivalu Cestou necestou a na Facebooku. Tím BlaBlaCaru ťa s radosťou pozýva na štvrtú jesennú festivalovú šnúru a tešíme sa, až ťa tam uvidíme!

Find out more about

Na cestách

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride