Májové vylepšenia aplikácie

Májové vylepšenia aplikácie

Čo nové môžete nájsť v našej aplikácii? Naše úpravy sa sústredia na maximálny komfort pre našich členov a pomôžu zjednodušiť dohadovanie spolujazdy.

Funkcia maximálne dvaja vzadu

Populárna funkcia pre spolujazdcov na zadných sedadlách. Vodič zakliknee, že vzadu ponúka iba dve miesta. Spolujazdci potom môžu pri vyhľadávaní selektovať, či preferujú jazdy s touto ponukou.

Idem/Nejdem po diaľnici

Pri ponúkaní jazdy môže vodič zakliknúť, či pôjde cez diaľnicu alebo nie. Táto informácia je potom spracovaná na mape a pri časovom odhade príjazdu do cieľa.

Pravidelná jazda a jej úpravy

Zjednodušili sme spôsob dodatočného editovania pravidelných jázd. To poteší najmä vodičov, ktorí pravidelne jazdia do práce. Potrebuješ zmeniť termín odjazdu alebo príjadzu jednej jazdy? Žiaden problém.

Filter dámskej spolujazdy vo vyhľadávaní

Dámy, ak hľadáte dámsku spolujazdu, máte to oveľa jednoduchšie. Vďaka novej možnosti pri vyhľadávaní hneď zistíš, ktoré auto má čisto dámsku posádku!

Neprestajne pracujeme na ďalších úpravách a ďakujeme vám za všetky nápady, o ktoré sa s nami delíte! Ak vám niečo napadne, máme pre vás otvorené uši na https://www.sk.blablacar.com/kontakt.

Find out more about

Novinky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride