Menej je (niekedy) viac!

Menej je (niekedy) viac!

Na dlhých cestách treba mať určité pohodlie. Nová funkcia max. 2 vzadu umožňuje vodičom označiť, že vzadu ponúkajú len dve voľné miesta. Vďaka tomu budú mať cestujúci dosť priestoru a užijú si príjemnú cestu.

Uži si pohodlnejšiu spolujazdou vďaka funkcii max. 2 vzadu

Každý rád cestuje pohodlne, hlavne na dlhých trasách. Ak s nami súhlasíš, určite sa ti bude hodiť nová funkcia na BlaBlaCare – max. 2 vzadu. Ako vodič označíš, že vzadu ponúkaš len 2 voľné miesta. Ako cestujúci si vyhľadáš len tie jazdy, ktoré ti zaručia, že na zadných sedadlách budete mať viac miesta.

Ponúkaš jazdu a chceš, aby sa cestujúci cítili pohodlne?

Jednoducho pri zverejňovaní novej jazdy zaškrtni kolónku „max. 2 vzadu“. Cestujúci vo vyhľadávaní na prví pohľad uvidia, že v aute bude kopa miesta a pocestujú pohodlne. Ty potom pravdepodobne získaš i viac záujemcov o jazdu!

max 2 vzadu

Ponúkni jazdu pre max. 2 vzadu

Hľadáš takú spolujazdu, kde je dopredu jasné, koľko cestujúcich na zadných sedadlách pocestuje?

Vo vyhľadávaní sa zameraj na jazdy so symbolom „max. 2 vzadu“ – vodič tým potvrdzuje, že vzadu budú len 2 osoby a ty sa môžeš tešiť na fajn pohodlnú jazdu s kopou priestoru okolo.

vypsana jizda, max 2 vzadu

Vyhľadaj pohodlnú jazdu

Find out more about

Nové vylepšováky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride