Všimni si nové úpravy na BlaBlaCare

Všimni si nové úpravy na BlaBlaCare

Po spustení BlaBlaCaru na Slovensku nám počas prvých týždňov prišli požiadavky na úpravy a nové funkcionality, ktoré našim členom chýbali.

Prinášame ti súpis úprav, neváhaj a vyskúšaj ich! Určite ti spolujazdy ešte uľahčia a spríjemnia. Všetky uvedené úpravy sú k dispozícii na webe a mobilnom webe www.sk.BlaBlaCar.com. Postupne ich uverejníme aj v aplikáciách pre Android a iOS, aktualizuj si tú svoju na najnovšiu verziu.

  • PRAVIDELNÉ JAZDY

Teraz môžeš vkladať pravidelné jazdy na jedno kliknutie. Uvedieš, odkiaľ a kam sa chystáš a potom si vyberieš, ktoré dni budeš cestu opakovať. Naraz sa ti môže vypísať až 60 spolujázd na maximálne 3 mesiace dopredu.

  • NEPOVINNÁ POZNÁMKA K JAZDE

Informačná poznámka pri jazde je teraz nepovinná. Odporúčame ju vyplniť, spolucestujúci to ocenia – ale jazdu môžeš zverejniť aj bez nej.

  • FILTER DÁTUMU V APPKE

V aplikácii BlaBlaCar si môžeš filtrovať jazdy už i podľa dátumu. Filter je už vo verzii pre iOS, na Androide bude k dispozícii v nasledujúcej aktualizácii.

Na ďalších úpravách budeme postupne pracovať. Ďakujeme, že sa s nami delíte o všetky nápady. Ďalšie námety nám môžeš posielať na www.sk.blablacar.com/kontakt.

blablacar avatar uprav

Find out more about

Nové vylepšováky

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride