Najkrajšie momenty z BlaBlaTour2016

Najkrajšie momenty z BlaBlaTour2016

Spoznali sme našich členov na Slovensku a po celom svete #BlaBlaTour2016

Počas posledných mesiacov sme navštívili viac ako 90 miest v 17 krajinách s jedným cieľom: Spoznať našich členov. Na Slovensku sme sa stretli vo Wakelake na Zlatých Pieskoch a ďakujeme vám, že ste prišli!

Ako viete, naša komunita je rôznorodá. S radosťou sme si vypočuli vašu spätnú väzbu a videli, ako ste sa spoznali navzájom pri športových aktivitách a jedle. Tiež ste nás potešili svojimi zážitkami zo spolujazdy. Pozrite si naše video a možno sa v ňom nájdete!

Toto sú niektoré príbehy našich členov:

ana

“Čas mi utiekol tak rýchlo, že som si to ani nevšimla!” – Brazília

“Išla som spolujazdou zo Sao Paulo do Rio de Janeiro. Už po pár minútach sme sa cítili ako dobré kamarátky,” hovorí Camila z nášho tímu. Ana je fotografka a povedala nám veľa veselých historiek.
- Camila

ekaterina

“BlaBlaCar je moja inšpirácia.” – Rusko

Vďaka BlaBlaCaru som spoznala ľudí s ohromujúcimi príbehmi, ktorí ma inšpirovali k návšteve nových miest a vyskúšaniu nových zážitkov. BlaBlaCar považujem nielen za spôsob prepravy, ale predovšetkým za spôsob čerpania inšpirácie.
- Ekaterina

luca

“Najdivnejšia vec so spolujazdou? Kufor plný kanárikov!” – Taliansko

Som z Milána a často cestujem. Pracoval som v Brazílii a teraz žijem v Lisabone. Nech som kdekoľvek, vždy používam BlaBlaCar. Raz som cestoval s kufrom plným kanárikov! Nežartujem. Môj vodič bol majiteľ obchodu so zvieratkami a prevážal v kufri štyri vtáčie klietky.
- Luca T.

Podeľ sa o krásne momenty a pridaj sa k spolujazde.

Vyhľadaj jazdu Ponúkni jazdu

Find out more about

BlaBlaTime

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride