10 nápadov, ako potešiť maminu na deň matiek

10 nápadov, ako potešiť maminu na deň matiek

Priviedla ťa na svet. Je tvojou najväčšou oporou. Tvoja mama. Pripomeň jej na deň matiek svoju lásku.

den matiek

Ak s maminou nebývaš, choď za ňou BlaBlaCarom a prekvap ju doma. Stráv s ňou celý deň a rob veci, ktoré má rada.

 Vyhľadaj jazdu                 Ponúkni jazdu

Ale ak s ňou bývaš a nemáš žiadne nápady, vymysleli sme to za teba. Mysleli sme aj na to, ak nestihneš prísť domov.

Láska ťa vôbec nič nestojí!

Toto je niekoľko možností, ako jej ukázať, že ju máš rád.

1) Napíš zoznam desiatich dôvodov, prečo ju ľúbiš. Každý dôvod daj na jednu kartu tvrdého papiera a previaž ich stuhou. Voilá!

2) Pamätáš si, ako od teba chcela, aby si spravil niečo okolo domu? A ty to stale len odkladáš? Tak to choď spraviť!

3) Sprav jej raňajky do postele podľa jej predstáv. Navar niečo dobré v kuchyni, priprav kvetinu do vázy a všetko pekne ulož na tácku. A to najdôležitejšie: nevylož to u nej ako doručovacia služba, ale sadni si s ňou a porozprávajte sa o tom, čo je nové.

4) Vytvor pamätníček len pre vás dvoch. Ručne vyrobené darčeky potešia najviac. Daj tam tie najlepšie fotky z rôznych rokov a napíš tam svoje obľúbené spoločné spomienky.

5) Nauč ju niečo nové. Možno chce už roky používať Instagram. Posaď sa s ňou a trpezlivo si to spolu prejdite. Ukáž jej všetky filtre. Vysvetli jej, čo je selfie.

6) Ak sa vyznáš do technológie, prečo pre ňu nenakrútiť video-správu? Priprav vtipný skeč. Povedz jej, ako ti na nej záleží. Nech je to jedinečné. Môže si to pustiť vždy, keď jej bude smutno.

7) Popros ju, nech ťa niečo naučí. Možno si sa vždy chcel naučiť jej obľúbený recept, alebo pochopiť, ako cez deň všetko stíha. Mamy vedia najlepšie poradiť.

8) Ak s ňou nemôžeš byť osobne, zavolaj jej a povedz jej, že ju ľúbiš.

9) Alebo jej pošli dobrú energiu. Bude to cítiť.

10) Prihlás ju na BlaBlaCar – môže jej to zmeniť život. Spozná nový typ cestovania a bude mať možnosť stretnúť ľudí z rôznych kútov sveta. Neexistuje lepší dar, ako vytváranie nových spomienok.

Poď na deň matiek domov BlaBlaCarom!

Toto je Adele. Ako herečka cestuje kvôli práci po celej krajine. Keď jej chýba domov, s BlaBlaCarom môže ísť za mamou tak často, ako len chce. Adele môže mame oplatiť všetku lásku, ktorú jej dávala celý život.

 Vyhľadaj jazdu                 Ponúkni jazdu

Daj mame vedieť, že ju ľúbiš – a to každý deň. Šťastný deň matiek!

Find out more about

Život s BlaBla

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride