Povedz nám, ako veľmi si BlaBla?

Povedz nám, ako veľmi si BlaBla?

Každý druhý z vás sa čuduje, prečo sa voláme BlaBlaCar. Nie je to trochu zvláštny názov? Áno, je. A stojí za ním aj zvláštny príbeh.

Pôvodný názov vo Francúzsku totiž znel covoiturage.fr. Skús to vysloviť. To sa nedá ani zapamätať! Ako sme sa rozrástli do ďalších krajín, chcelo to vymyslieť medzinárodný, jednotný a ľahko zapamätateľný názov. A keďže spolujazda nie je len o delení nákladov, ale aj o spoznaní nových ľudí a klábosení v aute, spojili sme názov s jednou z funkcií pri vyplňovaní profilu.

Každý nový člen našej početnej rodiny pri registrácii o sebe ostatným cez profil povie mnoho dôležitých a zaujímavých informácií. Ak máme spolu niekoľko hodín cestovať autom v stiesnenom priestore, chceme o spolucestujúcich vedieť čo najviac už vopred.

Jednou z zaujímavých vecí je tvoja zhovorčivosť v aute.

Niekto si rád pospí, niekto je schopný rečniť aj štyri hodiny vkuse – a podľa toho môžeš očakávať atmosféru v aute.

Bla, BlaBla alebo BlaBlaBla?

Je to jednoduché – stačí si vybrať jednu z troch úrovní zhovorčivosti:

  •         Hovorím málo, radšej spím.
  •         Podľa toho, akú mám náladu.

  •         Mne sa ústa nezatvoria!

Samozrejme, ak si raz nastavíš najvyššiu mieru zhovorčivosti, neznamená to, že ju musíš dodržať pri každej jazde. Zmyslom je povedať ostatným, ako sa zvyčajne chováš a aké cestovanie ti vyhovuje. Je to len na tebe!

Tak a teraz už poznáš pointu. Ak ešte nemáš profil na BlaBlaCare, môžeš si ho vytvoriť teraz a obratom vyplniť, do akej skupiny ľudí patríš. Sme zvedaví, aký zhovorčivý národ sme!

Find out more about

Život s BlaBla

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride