Pozdravy od slovenských BlaBlaCaristov

Pozdravy od slovenských BlaBlaCaristov

Zážitky z prvého roku BlaBlaCaru na Slovensku slovami našich členov

Ak patríš do slovenskej komunity vodičov a spolujazdcov BlaBlaCar, dozaista ti niekedy za posledný rok prišiel komunitný newsletter, dostal si balíček za aktivitu, ba si sa aj mohol stretnúť s inými členmi na spoločných akciách, či už na letnom BlaBlaTour alebo na novembrových BlaBlaTimes v Bratislave. Naša komunita je veľmi aktívna a vďaka tomu máme pre teba pár slov od vodičov BlaBlaCaru o ich zážitkoch s našou aplikáciou.

“Vždy, keď je možnosť niekam cestovať, pridám to na vašu stránku, aby mali ľudia lacnejší a príjemný odvoz z bodu A do bodu B. Ochotne vyjdem v ústrety aj tým, ktorí chcú ísť o pár kilometrov ďalej. :) Vďaka vašej stránke som ušetril peniaze na naftu, ale aj spoznal nových príjemných ľudí.” 
- Jakub T, 22

jakub-t

“Veľmi pekne ďakujem za vašu stránku, ktorá mi veľmi pomáha, keďže často cestujem do Bratislavy. Odkedy mám spolucestujúcich, už nezaspávam za volanom, takže veľmi chválim nápad vytvoriť taký web!”
- Tomáš L, 28

tomas-l

“Mám len samé super skúsenosti so spolucestujúcimi.”
- Adam M, 24

adam-m

“Som rád, že môžem svojimi jazdami pomôcť ďalším cestujúcim a musím povedať, že vďaka BlaBlaCaru sme spoznali neskutočne veľa skvelých ľudí. S viacerými som v kontakte aj po jazde, dokonca to v niektorých prípadoch prešlo vyslovene do priateľstva.”
- Ján J, 25

jan-j

A na záver skutočne krásny príbeh od spolucestujúcej Márie. 

Ak cestujete, skúste túto stránku – vaša cesta bude bezpečná, rýchlejšia a finančne dostupná. Nemusíte sa premiestňovať na stanicu, presadať z vlaku do vlaku alebo autobusov kvôli výlukám. Cestovanie autobusom pri dlhších cestách je zdĺhavejšie, nakoľko sa dodržujú povinné prestávky a tiež sa stojí na viacerých miestach. Cestovanie autom je pohodlné a hlavne rýchle. Ponúka vám viac súkromia a cesta vám prejde skôr, dokonca sa niečomu novému aj priučíte. Ja som natrafila na toho správneho – mladého, sympatického Ericha. Bolo to super cestovanie a využijem ju pri každej príležitosti. Neváhate a zoznámte sa s touto stránkou. 
- Mária S, 58

maria-s

V mene celej komunity ti prajeme krásnu spolujazdu so super ľuďmi! Ak máš pekný príbeh z BlaBlaCaru, o ktorý sa chceš podeliť, napíš na našu FB stránku. Za odmenu ti pošleme vianočný balíček. ;)


Chceš sa zapojiť?

Podeľ sa s nami o svoj príbeh!

Find out more about

Život s BlaBla

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride