Zakladatelia

Spoznajte našich zakladateľov


Frédéric Mazzella, zakladateľ BlaBlaCaru a executive chairman


BLABLA_CAR-1604

V roku 2004 prišiel s myšlienkou spolujazdy a dodnes vedie víziu BlaBlaCaru, aby vytvoril globálnu sieť založenú na dôveryhodnej komunite vodičov a spolujazdcov. Sústredí sa na vylepšovanie produktu, posilňovanie dôvery v komunite spolujazdcov a určuje celkovú komunikáciu značky. Fréderic tiež verí v udržateľný rozvoj, transformáciu globálneho trhu a budovanie dôvery v online komunitách. 

Pred tým, ako založil BlaBlaCar, sa Frédéric venoval vedeckému výskumu v NASA (USA) a NTT (Japonsko). Má MBA z INSEADS, magistra počítačových vied zo Stanfordu a magistra z fyziky z Ecole Normale Supérieure. Zatweetujte mu na @mazaic.

Nicolas Brusson, spoluzakladateľ a CEO BlaBlaCaru


BLABLA_CAR-1532

Nicolas je CEO BlaBlaCaru. Vedie globálne operácie a medzinárodný rast firmy. Určuje korporátny rozvoj BlaBlaCaru a úspešne ukončil viacero akvizičných kôl BlaBlaCaru. Nicolas je silným zastáncom nezávislých lokálnych tímov a aktizičného-prenájmu, čo je stratégia, ktorú zaviedol pri rozšírení BlaBlaCaru na globálnu úroveň. 

Pred BlaBlaCarom pracoval vo viacerých startupoch v Silicon Vallie počas boomu roku 2000. Neskôr sa venoval investovaniu a riadeniu. Pôsobil ako venture capitalist v Londýne. Má MBA z INSEAD, magistra v optike z Ecole Superieure d’Optique a magistra v aplikovanej fyzike z Paris XI University. Nicolas je tiež aktívny angel investor a na Twitteri ho nájdete pod @nbrusson.

Francis Nappez, spoluzakladateľ a CTO BlaBlaCaru


BLABLA_CAR-1557 (1)

Francis vedie technickú evolúciu BlaBlaCaru. Stojí nohami pevne na zemi a má jasnú predstavu o tom, ako bude BlaBlaCar konkrétne fungovať. Riadi projekt od nápadu po implementáciu. Určuje míľniky, priority, manažuje a deleguje a predovšetkým dohliada na všetky rozhodnutia ohľadom technológie. Verí v dlhodobý rozvoj a odmieta frustráciu. 

Pred BlaBlaCarom viedol technologický rozvoj s niektoými z najväčších mien v európskom spotrebiteľskom internete. Má titul s technologického a komunikačného výskumu z Joseph Fourier University. Nájdete ho na @fnapz.

 

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride